tag:blogger.com,1999:blog-4064158280098884840.post7688457058200853970..comments2023-12-17T09:47:35.928+02:00Comments on בעליית הגג: ערק קרמבולהNimrodrosehttp://www.blogger.com/profile/07254714164142292657noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4064158280098884840.post-46756899283664440032010-10-04T20:29:08.665+02:002010-10-04T20:29:08.665+02:00רעיון טוב. תודה מיכאלרעיון טוב. תודה מיכאלNimrodrosehttps://www.blogger.com/profile/07254714164142292657noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4064158280098884840.post-73479282999360215442010-10-01T08:14:03.033+02:002010-10-01T08:14:03.033+02:00הייתי ממליץ לקחת את שאריות הקרמבולה (הכוכבים עצמם ...הייתי ממליץ לקחת את שאריות הקרמבולה (הכוכבים עצמם אלה שספוגים אלכוהול) להכניס למקפיא ל 24 שעות עד שיקפאו ולאכול אותם<br />כאשר עשיתי דבר כזה עם ענבים מבחוץ הם קפאו אבל מבפנים בגלל שהיו ספוגים באלכוהול הם נשארו כמו שהם<br />והטעם.??? וואו הטעם נהדר גם קפוא וגם מלא באלכוהול <br />מתאים בתור תוספת לא רעה לבירה או לקינוח אחרי אוכל.<br />לא ניסיתי את זה עדיין עם קרמבולה אבל אשמח לשמוע מכם מה עשיתם ואיך יצא.<br /><br /><br />מיכאל<br />MIKHAEL1989@013NET.NETAnonymousnoreply@blogger.com