לפני מספר חודשים (מרץ) פנה אלינו עמית כהן (מנהל מועדון הלקוחות של בית הספר לברמנים "זמן אמיתי" ואתר (Workaholic וביקש להפנות אלינו מכר שלו המעוניין לעשות כתבה על הכנת אלכוהול ביתי. נענינו בשמחה. עוד באותו היום קיבלנו טלפון מאחד הכתבים שהציג את עצמו כצלם שעובד עם ד"ר ארד ניר (עורך חדשות חוץ, ערוץ 2) בפרוייקט המיועד לערוץ מקומי באיזור השרון. תיאמנו מפגש בעליית הגג ולאחר כשבוע הגיע הצוות אל ביתנו. להפתעתנו הופיעו שלושה סטודנטים לתקשורת ממכללת נתניה המשתתפים בקורס "מגזין מקוון" אצל ד"ר ארד. לזה לא ציפינו! (חוסר ניסיוננו בתחום היח"צ בהחלט בולט) למרות האכזבה הקלה החלטנו להנות מהעניין, והחבר'ה מהמכללה היו באמת אחלה.
לפני מספר ימים נזכרנו בהם בשנית והחלטנו לצלצל ולברר מה יצא מיום הצילומים. למחרת התייצב איתי אשר (הצלם) עם הדיסק של הכתבה, ותשמעו – או בעצם תראו - יצא יפה, אפילו יפה מאוד! לדעתנו הלא מקצועית בעליל ומאוד משוחדת מדובר על כתבת מגזין מעניינת שנוגעת בנושאים הקשים בתחום ועושה זאת בהצלחה מרובה... אתם יכולים לראות בכתבה את גדי דבירי מדבר על "אתגר הסטאוט", את ג'רמי וולפלד ממבשלת ג'מס מדבר על הקמת העסק, וכמובן - גם אותנו.
אז ללא הקדמות מיותרות, הנה הסירטון:
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה